Fondat în 1969
Fondat în 1969

Sencor a fost fondat în Japonia, în 1969. Astăzi, SENCOR furnizează mai mult de 1000 de tipuri de produse în şase grupuri de sortimente, în peste 55 de ţări.

Marca SENCOR


Comunicate de presă

Vedem în culori – colecția de aparate electrocasnice pastel
februarie 2 2016

Vedem în culori – colecția de aparate electrocasnice pastel

Lumea devine tot mai colorată în fiecare an. Culoarea este la modă, culoarea este în tendințe, alb-negru e plictisitor. Modă, arhitectură, filme, sport, Internet  …. Oriunde te-ai uita, lucrurile explodează de culoare. Culoarea este un stil de viață. Și oamenii vor să trăiască cu stil. Nu mai vor lucruri la modă pe de o parte și lucruri utile de cealaltă parte. Vor ca tot ceea ce folosesc să le exprime opiniile, stilul, standardele și perspectiva asupra lumii. Din acest motiv, până și aparatele practice de bucătărie devin parte din stilul lor de viață.

Vizualizaţi detaliile


SENCOR se lansează pe piaţa din SUA, SENCOR proiectat în Europa
februarie 27 2014

SENCOR se lansează pe piaţa din SUA, SENCOR proiectat în Europa

Producatorul european de electronice de consum, Sencor,  ale cărui produse sunt disponibile în mai mult de treizeci de țări din Europa și Asia, a anuntat intenţia de a intra pe piața din SUA. Marca se va face cunoscută primilor clienţi în cadrul expoziției internaționale New Product Showcase, din Chicago - McCormick Place, în luna martie, unde Sencor va prezenta cele mai recente tendințe de produs şi design de accesorii pentru acasă, într-un singur loc. Reprezentanții Sencor au de gând să dezvolte reprezentarea pe piața din SUA în termen de doi ani şi să tripleze cifra de afaceri la nivel global în cinci ani.
 

Vizualizaţi detaliile