Fondat în 1969
Fondat în 1969

Sencor a fost fondat în Japonia, în 1969. Astăzi, SENCOR furnizează mai mult de 1000 de tipuri de produse în şase grupuri de sortimente, în peste 25 de ţări.

Marca SENCOR


Vedem în culori – colecția de aparate electrocasnice pastel

Lumea devine tot mai colorată în fiecare an. Culoarea este la modă, culoarea este în tendințe, alb-negru e plictisitor. Modă, arhitectură, filme, sport, Internet  …. Oriunde te-ai uita, lucrurile explodează de culoare. Culoarea este un stil de viață. Și oamenii vor să trăiască cu stil. Nu mai vor lucruri la modă pe de o parte și lucruri utile de cealaltă parte. Vor ca tot ceea ce folosesc să le exprime opiniile, stilul, standardele și perspectiva asupra lumii. Din acest motiv, până și aparatele practice de bucătărie devin parte din stilul lor de viață.

Popularitatea articolelor care se adaptează la această tendință ating cote inimaginabile. Femeile din ziua de astăzi aleg un blender de mână într-o manieră foarte similară cu modul în care ar alege un pulover sau o pereche de pantofi eleganți. Nu mai sunt vremurile doamnei în șorț dantelat lucrând la aparate electrocasnice albe. Acum, ea este la modă în orice moment din viață. Vrea să fie în tendințe, atractivă și stilată oriunde și orice ar face. Bucătăria în sine a devenit un spațiu pentru designeri, unde femeia își etalează una dintre cele mai la modă aptitudini de astăzi – creativitatea culinară, arta de a prepara mâncăruri excepționale cu grație și stil. Rețelele sociale explodează cu o gamă amețitoare de creații culinare. Femeile (și destul de mulți bărbați) își fac selfie-uri, în care pozează în bucătării elegante alături de delicatesele lor uimitoare.
 
Este o eră făcută pentru aparatele de bucătărie Sencor care, de la începuturi, au etalat culoare și un design elegant și la modă. În culori. O paletă de culori. Un efluviu de culoare. Un spectru nesfârșit de culoare. Sencor vede lumea în culori. De foarte mult timp, Sencor nu a pus pur și simplu pe piață mixere de mână, roboți de bucătărie, ceainice, aparate de prăjit pâine și cântare de bucătărie. Toate aceste ajutoare tehnice pentru bucătărie de cea mai înaltă clasă sunt de fapt articole frumoase de lux – iar Sencor nu se teme să ofere o garanție de șase ani. 
Aparatele se potrivesc perfect la tonul oricărei bucătării, se armonizează frumos cu mediul și măresc spațiul oricărei persoane care le folosește. Inovației tehnologice i se adaugă acum inovației de design. Dincolo de spectrul de bază de culori, Sencor face impresie cu o linie de produse colorate și la modă, în tente pastel. Din nou, într-o gamă de culori fără concurență pe piață. Și se întrevăd și alte culori …
 
Sencor scoate unele aparate electrocasnice din plictisitorul alb și le dă o culoare  captivantă. Își permite să o facă. Abordarea este complexă. Oferă o gamă de produse asamblate ingenios de la A la Z. Televizoare, tehnologie audio și video, telefoane mobile, tablete, aparate electrocasnice tradiționale și inovatoare și unelte pentru casă și de frumusețe și chiar până și pentru birou. Sencor gândește în context. Sencor satisface orice nevoie. Și o vede color.

DSC_0551-sim.jpg DSC_0553-sim.jpg DSC_0626-sim.jpg
DSC_0627-sim.jpg DSC_0628-sim.jpg DSC_0634-sim.jpg