Fondat în 1969
Fondat în 1969

Sencor a fost fondat în Japonia, în 1969. Astăzi, SENCOR furnizează mai mult de 1000 de tipuri de produse în şase grupuri de sortimente, în peste 55 de ţări.

Marca SENCOR


Condiţii de acordare a garanţiei
Condiţii de acordare a garanţiei

Termeni şi condiţii generale de acordare a garanţiei.

Condiţii de acordare a garanţiei


RECICLAREA CORECTĂ A APARATELOR ELECTRICE ŞI ELECTROCASNICE

RECICLAREA CORECTĂ A AMBALAJELOR

Duceți ambalajele la un centru de reciclare hârtie.

RECICLAREA CORECTĂ A APARATELOR ELECTRICE ŞI ELECTROCASNICE

Semnificaţia simbolului de pe produs, de pe accesoriile sale sau de pe ambalaj indică faptul că acest produs nu trebuie tratat ca deşeu menajer. Vă rugăm casați acest aparat la centrul de colectare pentru reciclarea deşeurilor electrice şi electronice din zona dvs. Alternativ, în unele state ale Uniunii Europene sau în alte state europene, puteţi returna produsele la distribuitorul local atunci când achiziţionaţi un produs nou echivalent. Casarea corectă a acestui aparat va contribui la economisirea de resurse naturale valoroase şi la prevenirea impactului potenţial negativ asupra mediului şi al sănătăţii umane care poate apărea ca rezultat al tratării necorespunzătoare a deşeurilor. Interesaţi-vă la autorităţile locale sau la cel mai apropiat centru de colectare a deşeurilor pentru detalii suplimentare. Casarea incorectă a acestui tip de deşeuri poate fi sancţionată prin amenzi, conform normelor naţionale
Pentru persoanele juridice din Uniunea Europeană
Dacă doriţi să casaţi un dispozitiv electric sau electronic, solicitaţi informaţiile necesare de la distribuitorul sau furnizorul dvs.
Reciclarea în țări din afara Uniunii Europene
Dacă doriţi să casaţi acest produs, solicitaţi informaţiile necesare despre metoda corectă de casare de la departamentele autorităţilor locale sau de la distribuitorul dvs.
Acest produs îndeplineşte toate cerinţele legislative de bază ale UE care îl vizează.
Producătorul își rezervă dreptul de a aduce modificări textului și parametrilor tehnici fără o notificare prealabilă.